Mladost i Zvijeda remizirali u etno selu Stanišići

Prijateljski meč

Mladost i Zvijeda remizirali u etno selu Stanišići

E. Škulj

Ekipa dobojske Mladosti je danas u etno selu Stanišići u Bijeljini odigrala i treći kontrolni susret u okviru priprema za novu sezonu u Premijer ligi BiH.

Protivnik ekipi Edisa Mulalića bila je ekipa Zvijezde iz Gradačca. Susret je na kraju okončan rezultatom 1:1, a Zvijezda je u vodstvo došla u 25. minuti, da bi Hiroš poravnao rezultat na 1:1 u 36. minuti susreta. 

''Odigrali smo jako dobar susret po izuzetno toplom i teškom vremenu. Ekipa Zvijezde je imala samo jedan šut u okvir gola i postigli su gol. Mi smo zadovoljni igrom, a formu ćemo dizati iz dana u dan'', rekao je kapiten Mladosti Aladin Isaković, a potom se osvrnuo i na uslove u Stanišićima i atmosferu u klubu: 

''Atmosfera u klubu je sjajna. Mogu slobodno reći nikada bolja. Uslovi u etno selu Stanišići su odlični. Malo nam problema stvara vrijeme, ali tako je svima. Vjerujem kako ćemo u narednih desetak dana ući u optimalnu formu.''

Ovo je bio treći kontrolni susret Mladosti, nakon što su savladali visočku Bosnu (5:0) i Velež (2:0). Naredni kontrolni susret ekipa Mladosti igra za dva dana protiv ekipe Zvijede 09.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:


Za ekipu iz Doboja u ovom susretu od prve minute su zaigrali: Velić. Čomor, Karahmet, Isaković, Metalsi, Šećerović, Zahirović, Arežina, Hiroš, Lazić i Aganspahić, dok su Mulalić i Šerbo u drugom poluvremenu pružili priliku za igru svim ostalim momcima. 

Zaprati NK Zvijezda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Zvijezda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi