Mladost se želi iskupiti protiv Tuzla Cityja, Radnik i Krupa odmjeravaju snage u Bijeljini
Mladost je deklasirana u prošlom kolu na Koševu i svakako će protiv gostiju iz Tuzle ići na sva tri boda.

Treće kolo Premijer lige je pred nama

Mladost se želi iskupiti protiv Tuzla Cityja, Radnik i Krupa odmjeravaju snage u Bijeljini

Drugo pretkolo Lige Evrope u kojem su učestvovali i naši predstavnici je iza nas, pa se možemo vratiti uzbuđenjima u okviru domaćeg prvenstva.

Danas su na rasporedu dva susreta 3. kola Premijer lige BiH, ali sigurno možemo očekivati zanimljive duele u Bijeljini i Doboju kod Kaknja.

U Bijeljini će danas od 17:00 svoj duel igrati domaći Radnik i Krupa. Radnik je u prvom kolu na svom terenu savladao FK Sarajevo, da bi proteklog vikenda u tvrdoj utakmici došao do boda na gostovanju kod Tuzla Cityja. Jasno je da će Radnik i protiv Krupe željeti nastaviti seriju dobrih rezultata, a za očekivati je da će trener Žižović za svoje izabranike spremiti nešto ofanzivniji plan nego što je to slučaj bio u Tuzli.

Sa druge strane i Krupa je u prvom kolu upisala pobjedu, a u drugom remizirala. Tako su Krunićevi izabranici do sada uspjeli savladati Čelik i remizirati u izuzetno zanimljivom duelu sa Širokim Brijegom, pa treba očekivati da i Krupa u današnjem duelu krene po pobjedu.

Radnik je favorit na svom terenu a kladionica MOZZART na pobjedu Žižovićevih izabranika nudi kvotu 1.75. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za meč Radnika i Krupe!

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Druga utakmica današnjeg programa donosi duel Mladosti iz Doboja kod Kaknja i Tuzla Cityja. Mladost mora pokušati popraviti utisak, pošto je prošlog vikenda deklasirana (4:0) na Koševu, dok se i od Tuzla Cityja očekuje da pruži puno bolju igru nego li je to bio slučaj protiv Radnika na Tušnju. Inače, ova utakmica počinje u 17:30 sati.

Nešto zanimljivije će na premijerligaškim terenima biti sutra kada su na rasporedu četiri utakmice, a svakako će najviše pažnje privlačiti derbiji Sloboda - Sarajevo (19:00) i Željezničar - Zrinjski (21:00). Također, sutra i Široki Brijeg dočekuje Čelik, dok će GOŠK ugostiti Zvijezdu 09.

Zaprati FK Mladost Doboj Kakanj, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Mladost Doboj Kakanj Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Chupy
Premier liga :) :) :) ŠABAN LIGA, ŠANAAAAN!
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi