17

Komentari (17)

Olala
Gdje sad fudbalercina Hiros i Hadzic? nemogu meda protiv Sirokog kojima cestitam jer svaki prelazni rok promjene 7-8 igraca ali su u vrhu uvijek,i onda dodje neki balavac i kaze daj Hirosa i Hadzica u Sarajevo...pa ako ne mogu osutati protiv Sirokog kako ce onda protiv Celtica ili nekog drugog u Evropi haha goni to uppm
K78
Koblja glava cak i na utakmicama drugih klubova komentarise Zelju... kakav pacenik...
Sarbit2019
Nista ne ide kako treba za zeljkana propade sergija Siroki pobjedi Tuzla vodi 0:2 idemo Mitomani do apoteke Apaurini nema spavanja veceras KUKU kako cete sutra?????
Brazuka
Miljanovicu kupi, se vodi i sina dok nije kasno.
goku_iz_sirokog
Siroki bolji, losa realizacija, vidi se da fali zachara, kad se vrati gotovi ste
Tas14
Sad se sve zgusnulo na tabeli...
Sarbit2019
Kuku sve protiv zeljkana nema ni evrope ove godine za zeljkana borba za opstanak izgleda.
Tarik_Hakalo
Njanjajvo ili ti samoprozvani BiH. Dinamo ide na hladan špricer/tridesetgodišnju tradiciju pokušavanja u kvalifikacijama za Euro Ligu. Tu će ih neka žnj ekipa spucat i rezultatom 4-0 pospremit nazad u sda mahaluk gdje će nakon toka krenuti laprdanje i loženje kako su dogurali do 3. kola
Tarik_Hakalo
Sarbit2019
Tarik_Hakalo@analiza zavijaca koji titule nije vidio ,a Evrope jos manje.ČESTITAMO.
Tarik_Hakalo
@Sarbit2019 možeš si mislit...velika šteta što nisam vidio titulu kukuruz čemer lige u rangu sa drugom italijanskom ligom. Nek' si ti vidio Evropu :D 30 god uzaludnog pokušavanja. Kad će tvoja glooova shvatiti da njanjajvo neće nikad proći kvalifikacije ?
Mahatma.Barbie
Ostavi ga Hakala **** ti mater svoooju.
Sarbit2019
Tarik_Hakalo@ mi svake godine Evropa i Titula ,a ti beri kukuruze.Vidim razumijes se u fudbal,a i Matematika ti nije strana.
Tarik_Hakalo
@Sarbit2019 čuj vi Evropa svake godine bahahhaha već od 96 god. pa nadalje Sarajevo ima 0 kvalifikacija u Euro Ligi
Sarbit2019
Tarik_Hakalo@kako sad od 96 kazes ,a u prethodna dva komentara kazes 30 godina ?Id 96 - 2021 je 25 godina znas li ti sabirati?Hajde ti prvo savladaj osnove Matematike pa pisi analize.Lagano kreni 2+2= 4 , 10+10= 20 itd itd.
Tarik_Hakalo
Očajna utakmica i slabo izdanje ŠB.
frkt
Gledao sam tekmu, bolje bi odigrala djeca sa igralista, sta ste vi ispromasivali...
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti