Mladost slavi, Travnik za 45 minuta zabio sedam golova

Premijer liga BiH

Mladost slavi, Travnik za 45 minuta zabio sedam golova

Edmir Škorić

Mladost je u Zvorniku stigla do velike pobjede (2:0) u borbi za opstanak, dok je Travnik preokretom došao do trijumfa nad Veležom (7:1).

Drina je već ispala iz lige, dok je Mladost današnjom pobjedom u Zvorniku došla na korak od ostanka u društvu najboljih bh. klubova.

Kakanjci sada imaju 36 bodova sedam više od Borca, koji se nalazi u opasnoj zoni. Gosti su rano stigli do vodstva autgolom Vasiljevića, a konačnih 2:0 je u finišu postavio rezervista Hodžić.

Travnik se dosta mučio, ali je uspio da ostvari pobjedu protiv otpisanog Veleža. Gosti iz Mostara su vodili 1:0 na poluvremenu, a gol je postigao Ćemalović. U finišu prvog dijela isključen je Kočić, a onda u nastavku Travničani zabijaju čak sedam golova.

Jelić je na otvaranju drugog dijela pogodio za 1:1, a onda su pogađali Nuhić (2), Smajić, Kouadio (2) i Varupa.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zaprati FK Mladost Doboj Kakanj, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Mladost Doboj Kakanj Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti