Mladoženja godine: Umjesto supruzi na vjenčanju se zahvaljivao igraču Aston Ville

"Vratio mu nadu u život"

Mladoženja godine: Umjesto supruzi na vjenčanju se zahvaljivao igraču Aston Ville

Endin Čaušević

Fudbaleri Aston Ville osigurali su plasman u doigravanje za mjesto koje vodi na kraju ove sezone u Premiership.

Navijači Aston Ville se nadaju da će se njihov klub vratiti u najelitniji rang takmičenja u Engleskoj nakon što već nekoliko sezona igraju u Championshipu.

Koliko žude za Premiershipom najbolje se vidjelo na jednom vjenčanju u Birminghamu. Mladoženja koji inače navija za Aston Villu održao je najbolji govor ikad, a sigurno da je njegova novopečena supruga odmah imala razlog za prvu bračnu svađu.

On je govorio o mračnom periodu svog života i depresiji u kojoj je bio, te je poručio da je jedna osoba zahvalna što se izvukao iz svaga i što mu se vratila nada. Mnogi su vjerovali da je to njegova supruga, ali su se prevarili.

"Prvo moram da priznam da sam prije nekoliko godina bio itekako depresivan i nisam znao šta mi budućnost nosi. Bio sam u mračnom periodu, ali zahvaljujući jednoj osobi nada u život se vratila", pričao je mladoženja, dok se njegova supruga smijala očekivajući da će reći njeno ime.

"Dame i gospodo, Jack Grealish je vratio vjeru da se Aston Villa može vratiti u Premiership i on je zaslužan što se moja nada vratila", dodao je mladoženja što je šokiralo i nasmijalo sve prisutne.

Međutim, njegova supruga nije izgledala previše sretno i jasno je mnogima bilo da ga očekuje burna noć prepuna objašnjenja zašto je to uradio. No, sigurno da je vrijedilo jer je postao glavna tema fudbalske javnosti širom Evrope zbog govora kojeg će teško neko nadmašiti.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi