Mnogi igrači su čekali odmor da idu na more, ali zvijezda Liverpoola je imala drugačiji plan

Uživa u Švicarskoj

Mnogi igrači su čekali odmor da idu na more, ali zvijezda Liverpoola je imala drugačiji plan

E. Čaušević

Sezona u najjačim evropskim ligama privodi se kraju, a igrači će imati malo vremena za odmor pred nastavak evropskih takmičenja.

Prošlog vikenda u Engleskoj je sezona zvanično završena, te su igrači Liverpoola dobili zasluženi odmor. Oni će sada čekati pripreme za novu sezonu i nemaju obaveza više jer su ispali ranije iz Lige prvaka.

Mnogi igrači odlučili su izabrati egzotične destinacije za odmore, a ove godine hit su Ibiza, Mallorca, Kanari i Bahami. No, ima i onih kojima odlazak na more očito nije toliko zanimljiv.

Jedan od njih je i Xherdan Shaqiri koji je odmor iskoristio da se druži s porodicom i prijateljima kući u Švicarskoj.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Također, umjesto odlaska na neku egzotičnu destinaciju na moru iskoristio je priliku da posjeti razne prelijepe destinacije na Alpama, a fotografija koju je objavio na Instagramu zaista oduzima dah.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

nijepoznat
Sipac
2 5
Icardi7
On nosi dres L’poola, ne nosi Dinama iz Vranja normalno da je zvijezda i to kakva.
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi