Mnogi nisu ni primjetili: Ronaldo nije slavio gol protiv Barce, ali to je razumljivo

Portugalac pogodio, ali se nije radovao

Mnogi nisu ni primjetili: Ronaldo nije slavio gol protiv Barce, ali to je razumljivo

Portugalski fudbaler i napadač Real Madrida Cristiano Ronaldo postigao je novi gol protiv Barcelone prije dva dana, ali ovog puta odlučio je da ga ne proslavi.

Ronaldo je mrežu Katalonaca zatresao početkom utakmice i to nakon što je Barcelona prethodno vodila 1:0. Mnogi nisu ni primjetili da je odlučio ne proslaviti gol, ali novinari su zapazili pa su ga nakon utakmice upitali za razlog.

Ronaldo je to odmah obrazložio:

"Kako da slavim gol kada je osoba koja me je naučila da igram fudbal u bolnici?", upitao je Ronaldo prisutne novinare.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Naravno, zvanično najbolji fudbaler svijeta je u ovom slučaju mislio na Sir Alex Fergusona koji je dan prije imao moždani udar te je za vrijeme utakmice Barcelone i Reala bio u komi. Srećom, današnje informacije iz Engleske su nešto pozitivnije i kažu da se Ferguson probudio te je razgovarao sa porodicom.

Podsjetimo, Ronaldo i Ferguson su sarađivali od 2003. do 209. godine u Manchester Unitedu, a Portugalac je u to vrijeme prvi put u karijeri proglašen za najboljeg igrača svijeta.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi