Mnogi se ne bi usudili, ali to je Messi: Spektakularan gol s bijele tačke za 3:2

Novi gol Argentinca

Mnogi se ne bi usudili, ali to je Messi: Spektakularan gol s bijele tačke za 3:2

E. Škorić

PSG je stigao do potpunog preokreta protiv Leipziga.

PSG je poveo golom Mbappea već u devetoj minuti, da bi Andre Silva u 28. izjednačio na 1:1.

Hladan tuž za Parižane jer je Mukiele u 57. minuti donio Leipzigu neočekivano vodstvo od 2:1.

Parižani bi možda i ostali bez pojede da u svojim redovima nemaju jednog od najboljih svih vremena. U 67. minuti je Messi na asistenciju Mbappea izjednačio, a onda u 74. minuti penal "panenkom" pretvorio u gol za 3:2.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Treba također imati na umu da mu je Mbappe prepustio izvođenje penala, a Argentinac i u ovako važnom trenutku odlučio ipak spektakularno da pogodi s bijele tačke.

Panenku Messija pogledajte OVDJE.

Top Komentari

Klicko
Koja simulacija embapea,i jesi za penal madrida.Otiso im glavni simulator(penalty machine cr7) pa da ga zamjeni.A inače prvi put vidim neko panenkom zabije penal hahaha
11 2
bazaorao
Kako ovaj lesi dođe PSG krenu niz brdo. Neće oni daleko.
1 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije