Mnogi veliki igrači su prešutjeli, ali Baleov potez na zvižduke Reala samo će pogoršati stvari

Dodatna provokacija?

Mnogi veliki igrači su prešutjeli, ali Baleov potez na zvižduke Reala samo će pogoršati stvari

E. Škorić

Mnoge velike igrače su navijači Real Madrida izviždali. I ne govorimo o igračima drugih timova nego isključivo onima koji su nosili dres kraljevskog klub.

Bale i navijači Reala odavno nisu u dobrim odnosima, ali Velšaninovu sudbinu su na neki način proživjeli i Di Stefano, Cristiano Ronaldo, Iker Casillas, Emilio Butragueno, Karim Benzema, Fernando Hierro, Guti...

Svi su u nekom trenutku bivali izviždani jer ipak prezahtjevna je publika Reala i ne prašta se ni najmanji pogrešan korak. A Bale je imao dosta propusta i bilo je za očekivati da će naići na osude.

Nedavno je, tokom utakmice s Real Sociedadom, Bale ustao da se zagrijava, ali krenuli su zvižduci velikog broja navijača Reala.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Velšanin se kiselo smijao dok se zagrijavao, što je dodatno pogoršavalo situaciju i čini se da bi većina navijača madridskog kluba sada potpisala da on zauvijek napusti njihov klub.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Nele.
Najveci promasaj Reala u zadnjih 20 godina. Mislim da ce nakon igara u Realu moci potpisati samo za Parmu, Getafe, Kristal palas i slicne ekipe, kloc.
0 4
jugjejedan
Realicic je zidovski klub??
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi