Mnogo kontroverzi oko gola na Anfieldu: Mike Dean u centru pažnje

Redsi preokrenuli

Mnogo kontroverzi oko gola na Anfieldu: Mike Dean u centru pažnje

Edmir Škorić

Liverpool je izjednačio protiv Newcastlea u 20. minuti, ali gol Dioga Jote izazvaće mnogo komentara.

Newcastle je rano poveo golom Shelveyja, koji je sjajnim udarcem sa preko 20 metara zatresao mrežu bivšeg tima.

Nakon tog pogotka žestoki napadi Redsa, koji su u 20. minuti došli do izjednačujućeg gola. Sadio Mane je centrirao s desne strane, Diogo Jota je na kraju iz drugog pokušaja loptu zakucao u mrežu.

Međutim, bit će velikih pritužbi na račun Mikea Deana, koji nije prekinuo akciju iz koje je domaćin izjednačio.

Naime, dvojica igrača Newcastlea su se sudarila, ostala ležati na travi, a nepisano pravilo je da sudija mora da prekine meč kada se radi o povredi glave.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Dean je pustio da se igra, Redsi su dali gol, a gostima je uzaludno to što su žestoko protestvovali, jer se rezultat jasno neće mijenjati. Da stvar po njih bude još gora, Mohamed Salah poslije velike greške Shelveyja postiže gol za potpuni preokret Kloppove mašine.

Gol Jote i kompletnu situaciju pogledajte OVDJE.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

RedMostar
Šta drugo očekivati od pokvarenog Liverpoola.
2 10
Mad_max
Ja mislio stvarno bilo kako ste napisali, i da je akcija trajala dugo i to, a u te 3 sek sudija možda nije vidio da su se sudarili, međutim onaj jedan je odmah ustao svakako. Međutim uopšte nije povreda glave, pogledaj snimak baksuze pa objavi nesto idi na sport klub na yt i pogledaj da nikakve povrede glave nije bilo niti sudara glavama jbg. Ali svakako je trebao pregledati sta se desilo i donijeti svoj sud, mada Din nije normalan, možda je odmah vidio da se džaba onaj hvata za glavu pa namjerno nije prekinuo igru zbog glume.
5 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi