Sin vjetra je nezaustavljiv: Cancelu "sakrio" loptu pa zabio, ali kakav potez Alissona Beckera!

Redsi imaju 1:0

Sin vjetra je nezaustavljiv: Cancelu "sakrio" loptu pa zabio, ali kakav potez Alissona Beckera!

E. Škorić

U velikom derbiju na Anfieldu Liverpool vodi protiv Manchester Cityja.

Redsi su u derbiju 11. kola bili dosta slabašni većim dijelom meča, City je izgledao mnogo opasnije na terenu, no timu Jurgena Kloppa bilo je samo malo prostora dovoljno da povede.

U 76. minuti Alisson Becker je ispucao loptu naprijed, do nje došao Mohamed Salah, prevario Joaa Cancela, krenuo sam ka golu Edersona i onda ga rutinski savladao.

Veliko vodstvo za Liverpool i prilika za povratak otpisanog velikana, a ovom golu obradovali su se i navijači Arsenala, čiji tim je trenutno lider na tabeli sa četiri boda prednosti.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Top Komentari

King_Kenny
...sin vjetra 2 cista gola upropastio jer je sebican,sam igrac 2 puta na drugoj strani samo da je gurne u prazan gol i on ne da j*benu loptu...
2 4
Ibro
Previse sebični igrača u Liverpool-u. Jedan od razloga sto je i Mane otišo
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi