Nije moglo bez Kolinde: "Majica se osušila i morala sam doći"

Pojavila se na velikoj proslavi

Nije moglo bez Kolinde: "Majica se osušila i morala sam doći"

E. Čaušević

Predsjednica Hrvatske, Kolinda Grabar-Kitarović, jučer je bila u centru pažnje svjetske javnost zbog svog zanimljivog ponašanja nakon finalne utakmice Mundijala između Francuske i Hrvatske.

Kolinda je veselo skakala po bini dok su se uručivale medalje finalistima, a čak su i sudije dobile zagrljaj predsjednice Hrvatske. Iako je poručila da večeras neće biti na Trgu bana Jelačića gdje su navijači priredili sjajan doček igračima Hrvatske na kraju se ipak pojavila.

Predsjednica Hrvatske izjavila je za tamošnje medije da jednostavno nije mogla izdržati, te da je morala doći da dočeka i još jednom čestita hrvatskim reprezentativcima. Ono što je zanimljivo jeste da je bila u istom dresu kao jučer u kojem je pokisla nakon velikog pljuska u Moskvi.

"Majica se osušila i eto me. Bila sam toliko sretna i tužna jučer. Pokazali smo koliko smo ponizni u pobjedi, ali i dostojanstveni ako ne pobjeđujemo. Ipak, reakcije iz svijeta kažu da smo mi podjednici", rekla je predsjednica Hrvatske.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi