Modrić je od oca nove zvijezde Real Madrida stariji samo godinu: "Od tada me zove sinom..."

Hrvatski fudbaler bio u nevjerici

Modrić je od oca nove zvijezde Real Madrida stariji samo godinu: "Od tada me zove sinom..."

A. Čaušević

U Real Madridu još uvijek glavnu riječ vode "legionari" poput Sergija Ramosa, Karima Benzeme i Luke Modrića, ali polako do izražaja dolaze i mlađi naraštaji.

U šampionskoj sezoni potpuno afirmaciju su doživjeli Federico Valverde, Vinicius te 19-godišnji krilni fudbaler Rodrygo koji član Reala od prošle godine.

Brazilac je tokom intervjua za medije ispričao zanimljivu anegodotu o reakciji 34-godišnjeg Luke Modrića kada je Hrvat saznao da je Rodrgyov otac od nekada najboljeg igrača svijeta stariji samo godinu.

"Kada je saznao da moj otac ima 35 godina nije mi vjerovao. Tada mi je rekao da ga moram poštovati, da je dovoljno star da mi može biti otac. Od tada me zove sinom, a ja ga zovem ocem", kazao je Rodrygo.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Računajući sva takmičenja Zinedine Zidane je brazilskog krilnog fudbalera u ovoj sezoni koristio na 25 utakmici, a on je uspio zabiti šest golova uključujući hat-trick protiv Galatasaraya u Ligi prvaka.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

DadiG
Čauševiću, novinaru, de se skontaj ko je stariji. Naslov govori jedno, da je Modrić stariji, a dole drugo, da je otac nove zvijezde stariji.
2 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi