"Pregovaramo sa Icardijem, potpisat će u narednim danima ili mjesecima..."
Premda je Icardijeva supruga tvrdila kako ne postoje pregovori sa Interom oko produženja saradnje, izjava koju je dao sportski direktor kluba Piero Ausilio govori drugačije...

Najbolji strijelac Intera ostaje na Meazzi

"Pregovaramo sa Icardijem, potpisat će u narednim danima ili mjesecima..."

U Interu čine sve kako bi na "Giuseppe Meazzi" zadržali Maura Icardija.

Kapiten i najbolji strijelac Intera je s odličnim igrama nastavio i u novoj sezoni, pa stoga i ne čudi što se njegovo ime ponovo dovodi u vezu s nekoliko klubova, među kojima prednjači Real Madrid.

Svjesni velikog interesovanja koje vlada za Icardija, čelnici Intera su otvorili pregovore s argentinskim napadačem oko produženja ugovora.

"Sa naše strane postoji želja da mu poboljšamo uslove i produžimo ugovor, ali i sa druge. Icardi ima ugovor još tri godine, postoji velika vjerovatnoća da u narednim danima ili mjesecima potpišemo novi. Tu nema problema", rekao je sportski direktor Intera Piero Ausilio.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Icardiju trenutni ugovor s milanskim klubom važi do 2021. godine, a ove sezone je, dodajmo i to, postigao tri pogotka i upisao dvije asistencije na šest odigranih utakmica u Serie A.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi