"Modrić nije ni najbolji hrvatski igrač u historiji, a svakako nije najbolji na ovim prostorima"
Modrić je prošle godine osvojio Zlatnu loptu

Bivši igrač Zvezde govorio o mnogim temama, a između ostalog i o hrvatskom veznjaku

"Modrić nije ni najbolji hrvatski igrač u historiji, a svakako nije najbolji na ovim prostorima"

S. Pašalić

Legendarni napadač Crvene zvezde, Darko Pančev, dao je intervju Večernjem listu u kojem je govorio o mnogim temama.

Jedan od najboljih igrača sa ovih prostora i sigurno najbolji u historiji Makedonije komentarisao je prvo nastupe Crvene zvezde i Dinama u Ligi prvaka.

"Pratim Zvezdu, naravno. S obzirom na stanje u ligama na našem području i na to koliko je novca sada potrebno da bi se napravila jaka ekipa, Zvezdini su rezultati odlični, a o treneru Vladanu Milojeviću imam visoko mišljenje."

"Velika pobjeda Dinama, ali znajući koliko je italijanska liga izgubila na kvaliteti u zadnjih petnaest godina, i nije to neka senzacija. Možda samo visoki rezultat od 4:0.", rekao je Pančev.

Na mnoga je pitanja Pančev odgovarao, a onda je stiglo i ono o tome da li je Luka Modrić najbolji nogometaš u historiji sa ovih prostora.

"Luka Modrić svakako je veliki igrač, jedan od najvećih s ovih prostora. Ali nogomet je zbog toga zanimljiv, puno puta daje, ali i uzima. Mislim da on nije ni najbolji hrvatski igrač u historiji, a svakako nije najbolji na ovim prostorima. Bez obzira na sve velike nagrade koje je sasvim zasluženo osvojio.", dodao je bivši igrač Zvezde.

Top Komentari

Alen23
Luka najbolji igrač svijeta trenutno ostali neka ga puse ovi što su došli do para malo i mahale i ne igraju za reprezentaciju srcem
3 13
F_C_Bracelona_
Luka je imao sreće što je igrač reala a to se najviše boduje u izboru.
6 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi