Modrić očaran Poljudom: Naježili smo se na zagrijavanju

Hrvatska lagano do nove pobjede

Modrić očaran Poljudom: Naježili smo se na zagrijavanju

Samir Mlaćo

Hrvatska je sinoć pred svojim navijačima savladala Mađarsku 3:0, te se nalazi na korak do odlaska na Evropsko prvenstvo.

Pred više od trideset hiljada navijača na Poljudu, Vatreni su dominirali i upisali sigurnu pobjedu.

Izabranici Zlatka Dalića nakon četiri godine vratili su se na POljud koji ih je dočekao u atmosferi za pamćenje, što je priznao i Luka Modrić.

"Bilo je veličanstveno, nevjerojatno. Kad smo izašli na zagrijavanje tih 20 minuta, svi smo bili naježeni. Nevjerojatan osjećaj, hvala publici na predivnom ambijentu. Bilo je lakše igrati u ovakvoj atmosferi. Visok presing je bio ključan, dali smo dva gola na taj način i onda je bilo lakše igrati. Mogli smo slaviti i većom razlikom, ali najvažnije je da smo dobili", kazao je Modrić.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Istakao je zadovoljstvo zbog pobjede, te jasno dodao da Hrvatska mora gledati samo sebe i ne brinuti o drugima.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti