Komentator Sky Sportsa se izvinjavao u direktnom prenosu zbog skandiranja prema Luki Modriću

Navijači Velsa u centru pažnje

Komentator Sky Sportsa se izvinjavao u direktnom prenosu zbog skandiranja prema Luki Modriću

E. Čaušević

Kapiten reprezentacije Hrvatske, Luka Modrić, sinoć je zbog povrede morao izaći s terena na meču protiv Velsa.

Vatreni su odigrali 1:1 u Cardiffu protiv Velšana i tako propustili priliku da već sada osiguraju plasman na Evropsko prvenstvo. Da stvar bude gora na ovom meču povrijedili su se Luka Modrić i Mateo Kovačić, a Domagoj Vida i Dejan Lovren zbog kartona neće igrati protiv Slovačke.

Modrić je iz igre izašao u samom finišu utakmice kada je faulirao protivničkog igrača, ali tom se prilikom povrijedio. Veznjaka Hrvatske je Dalić morao zamijeniti, a sigurno da se i u Real Madridu nadaju da povreda nije ozbiljnije prirode.

No, u centru pažnje tokom ove izmjene bili su navijači Velsa koji su vrijeđali Modrića. Njemu su članovi ljekarskog tima pomogli da izađe s terena, te je morao ići pored tribina domaćih navijača.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Dok je Modrić prolazio stidljivo se mogao čuti neki aplauz, ali je pretežno dominiralo skandiranje "Ti si us*ana verzija Joea Allena". Zbog tog ponašanja se izvinjavao i komentator Sky Sportsa koji je prenosio ovaj meč, te poručio da je sramotno da tako skandiraju najboljem igraču svijeta iz 2018. godine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi