Zinedine Zidane je najveći gubitnik meča u Cardiffu
(Foto: EPA)

Je li ostao bez Modrića i Balea?

Zinedine Zidane je najveći gubitnik meča u Cardiffu

M. Šljivak

Zinedine Zidane najveći je gubitnik večerašnjeg meča između Velsa i Hrvatske odigranog u Cardiffu.

Francuski stručnjak bi vrlo lako za naredne utakmice Real Madrida mogao ostati bez dvojice važnih fudbalera svog tima, a koji su večeras bili na suprotnim stranama.

Luka Modrić je u finišu utakmice nakon jednog starta završio na nosilima i čini se kako je njegova povreda itekako ozbiljna, a vidjet ćemo kakvi će biti prvi nalazi veznjaka Reala.

Sa druge strane zdrav utakmicu nije završio ni Gareth Bale. On je šepao dobrim dijelom utakmice i pretpostavlja se da je i on zadovio povredu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Real narednog vikenda igra utakmicu protiv Mallorce, a sedam dana kasnije slijedi im veliki duel protiv najvećeg rivala Barcelone.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti