Modrić ponovo na meti kritika: "Nije na nekadašnjem nivou, Eriksen je prava zamjena"
Da li će uskoro pojačati Inter?

Hrvatskom vezisti i ne ide ove sezone

Modrić ponovo na meti kritika: "Nije na nekadašnjem nivou, Eriksen je prava zamjena"

S. Mlaćo

Realu iz Madrida ne ide ove sezone u španskom prvenstvu, a na meti kritika medija i navijača sve češće je hrvatski vezista Luka Modrić.

Modrić je osvojio Zlatnu loptu, a mnogi su se tim izborom nisu složili, međutim, mnogi s očekivali da će odlaskom Ronalda postati vođa Kraljeva.

To se ipak nije desilo, a španski AS u svom novom broju mnogo pažnje je posvetio upravo Modriću.

"Ima 33 godine i sve teže igra na nivou na kakvom je nekada igra. Solari ga, kao i Lopetegui, pažljivo koristi, ali zbog svih povreda u momčad Modrić se previše troši", piše ovaj medij, te nastavlja.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Na ljeto je pričao sa Interom koji mu je nudi bogat ugovor, no Real nije htio sitniš. Potpisao je novi i bogatiji ugovor, ali Inter će ga sigurno pokušati da dovede već narednog ljeta. To je problem i Real mora da mu traži zamjenu. Najveći kandidat je Eriksen iz Tottenhama".

AS navodi da će Real mnogo morati da mijenja narednog ljeta, a navodi se da bi put Torina na poziv Cristiana Ronalda mogao bek Marcelo.

Top Komentari

Chupy
Ja ne znam sta se ocekuje od igraca tipa "dodaj prvom do sebe", ne znam?!
6 0
adnanski
Koji "nekadasnji nivo" !??? Covjeka proglasili najboljim prije par dana. Kako sad odjednom nije najbolji,ne konatam?
2 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi