Luka Modrić zadao veliku glavobolju Ancelottiju

Veznjak povrijeđen

Luka Modrić zadao veliku glavobolju Ancelottiju

E. Oštraković

Luka Modrić u posljednje vrijeme igra zaista fenomenalno u ekipi Real Madrida, ali i u dresu reprezentacije Hrvatske.

Postao je Modrić tako jedan od ključnih nogometaša Real Madrida, te je gotovo nemoguće zamisliti kako bi izgledala igra ovog tima bez sjajnog veznog nogometaša.

Ipak, problemi su zadesili Real Madrid jer se Luka Modrić na utakmicama reprezentacije Hrvatske povrijedio.

Ova vijest potvrđena je danas od strane njegovog kluba, naravno nakon što se Luka vratio u Madrid gdje je obavio potrebne preglede.

Srećom po njegov klub Modrić će sa terena, barem prema procjeni ljekara, izbivati oko dvije sedmice, što nije mnogo.

Ipak propustit će neke bitne utakmice, ali barem će biti spreman za utakmicu protiv Barcelone koja se igra sredinom sledećeg mjeseca.

Modrić će sigurno propustiti ligašku utakmicu protiv Osasune, te utakmicu Lige prvaka koju Real Madrid igra sa Shakhtarom.

Također trebao bi propustiti i utakmicu koju će njegov tim igrati protiv Getafea, ali uvijek postoji opcija da će se oporaviti prije nego što je to planirano.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Real Madrid se nalazi na prvom mjestu na tabeli u prvenstvu Španije sa maksimalnih osamnaest bodova iz šest odigranih utakmica.

Osim toga i u Ligi prvaka Real se nalazi na prvom mjestu u svojoj grupi, te su u dvije utakmice ostvatili dvije pobjede.

Top Komentari

Klicko
@Mostarac94 tuga brat
0 1
Klicko
Nema veze sudije su tu
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi