Modrić: Ronaldo? Nije me iznenadilo što nije došao

Oglasio se i najbolji igrač Evrope

Modrić: Ronaldo? Nije me iznenadilo što nije došao

Na UEFA-inoj svječanosti koja je održana sinoć u Monte Carlu nagradu za najboljeg igrača Evrope osvojio je Luka Modrić.

Modrić je iza sebe ostavio Mohameda Salaha i bivšeg saigrača Cristiana Ronalda, koji se nije ni udostojio pojaviti na svečanosti i čestitati hrvatskom nogometašu.

Da je Ronaldo teško palo što nije dobio nagradu potvrdio je i Juventusov trener Massimiliano Allegri, a "vreću temu" sada je prokomentarisao i Modrić kojeg nije iznenadio Portugalčev potez.

"Nije me iznenadilo što nije došao. Žao mi je što ga nije bilo, no siguran sam da ima razlog zašto nije mogao biti prisutan. Volio bih ga vidjeti, no kako nije bio ondje nadam se da ću ga uskoro vidjeti negdje drugdje", kazao je Modrić.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Cijeli izbor je smiješnim okarakterisao Ronaldov menadžer Jorge Mendes.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi