Modrić u velikoj razmjeni igrača napušta Real?

Jedna zvijezda dolazi, druga odlazi?

Modrić u velikoj razmjeni igrača napušta Real?

Kako je počeo januarski prelazni rok, tako su počele i transfer glasine.

Jedan od klubova koji je uvijek aktuelan za takve stvari je Real Madrid, a mediji ih ni ovog puta nisu ostavili na miru.

Nakon što se pojavila informacija da je Real zainteresovan za fudbalera Juventusa Paula Dybalu te da su za njega poslali ponudu od 77 miliona eura + Alvaro Morata, navodno je stigao i odgovor Juventusa.

Stara dama prema navodima inostranih medija nije prihvatila ponudu već žele da u istu bude uključen i Luka Modrić, a kao alternativa za njega je Toni Kroos.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Zaista je teško očekivati da bi Real mogao pristati na ovaj prijedlog, ali nikada se ne zna. Podsjetimo da je za usluge Dybale zainteresovana i ekipa Barcelone.

Argentinac je ove sezone odigrao 10 mečeva u Seriji A te je postigao tri pogotka uz isto toliko asistencija.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi