Modrić: Uvijek sam sanjao trofeje, ali ovo je nešto više i od snova

Novi osvajač Zlatne lopte

Modrić: Uvijek sam sanjao trofeje, ali ovo je nešto više i od snova

Hrvatski reprezentativac Luka Modrić je večeras u Parizu osvojio Zlatnu loptu, čime je kompletirao sve individualne nagrade za 2018. godinu.

Nakon proglašenja pobjednika, Modrić se pojavio na bini gdje je održao emotivan govor.

"Ovo je nevjerovatan osjećaj. Sretan sam, ponosan i počašćen. Teško se izraziti kako treba u ovim trenucima, ali hvala svima koji su doprinijeli ovome. Hvala Realu, svim ljudima iz kluba i saigračima. Također, hvala svima u hrvatskoj reprezentaciji, te mojoj porodici koja je uvijek bila uz mene", rekao je Modrić, te dodao:

"Uvijek sam sanjao da osvajam trofeje, ali Zlatna lopta je i više od mojih snova. Ova 2018. godina je bila nevjerovatna za mene i ponosan sam na sve što sam uradio".

Modrić je u izboru za Zlatnu loptu trijumfovao ispred Cristiana Ronalda i Antoinea Griezmanna.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Top Komentari

D4SH
Smijesno...
10 14
hr hb
Bravo Luka potpuno zasluzeno
10 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi