Modriča dovela trojicu novih igrača
Ilija Janković

Prvoligaš iz Republike Srpske

Modriča dovela trojicu novih igrača

U FK Alfa Modriča stiglo je nekoliko novih fudbalera.

Nekadašnji šampion BiH u predstojećoj sezoni 1. lige RS pretenduje na gornji dio tabele, a trener Dario Purić dogovorio je već dolazak nekolicine novih fudbalera.

Nakon što je u 'uljare' pojačao Belmin Halilović koji je ponikao u FK Sarajevo i koji je prethodnu sezonu proveo u Vis Simm-Bau, u Alfa Modriču stigli su još golman i lijevi bek.

Na stranici ovog kluba objavljeno je da će konkurenciju na golu zaoštriti mladi Miloš Ćuravija koji dolazi iz FK Trstenik PPT, a drugi fudbaler koji je zadužio dres Modriče je Ilija Janković. On je prethodno igrao u Slovačkoj za FTC Filakovo.

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

"Vidjet ćemo i da od nekih premijerligaša eventualno dobijemo nekog perspektivnog igrača na posudbu", kaže trener Purić.

Proteklu sezonu ovaj klub je okončao na petom mjestu.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi