"Modrića su otjerali s probe, nevjerovatno..."

El-Hadji Diouf otkriva

"Modrića su otjerali s probe, nevjerovatno..."

E. Škorić

Najbolji senegalski nogometaš El Hadji-Diouf je u izjavi za francusku TV stanicu RMC Sport komentarisao dodjelu Zlatne lopte.

Bivši igrač Liverpooola je govorio o Luki Modriću, koji je izabran za najboljeg igrača svijeta sinoć u Parizu.

Diouf je otkrio kako je Modrić kao klinac došao u Marseille na probu, ali su ga ubrzo vratili kući.

''Modrić je mlad došao u Marseille na probu, no oni su ga vrlo brzo vratili kući. Nevjerojatno'', kazao je Hadji-Diouf.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

On je također kazao da nema dileme da je Luka Modrić zaslužio nagradu Zlatne lopte.

Top Komentari

Chupy
Eto ja mislio s'probe dodjele nagrade!! Eeee novinaru, to ti je i bio cilj da me naguzis i da procitam clanak. Al naguzit cu i ja tebe kad-tad, neces znat jel radni dan il je vikend!
23 2
ELmo Nihad Okanovic
E svaka to cast novinaru. Nisam see oak ismijao nego Selooo Veselooo hahaha Koji naslov..S probe ga otjerali ..omg.. nit plakat nit se nesmijat..izcinte ljudi ja padam Mora da je od vutre malo Sam je potpalio hahaha
6 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi