Srbijanski košarkaš objavom o Modriću digao region na noge: Ko je taj Luka?

Twitt je brzo izbrisan, ali print screen je ostao

Srbijanski košarkaš objavom o Modriću digao region na noge: Ko je taj Luka?

Srbijanski košarkaš Nemanja Nedović digao je danas regionalne korisnike Twittera na noge objavom o Luki Modriću.

Podsjetimo, Luka je sinoć postao prvi Hrvat koji je u historiji osvojio Zlatnu loptu, a Nedović je tom prilikom spremio jednu, za Hrvate, prilično neslanu šalu.

"Pokažem djevojci kako su Ronaldo i Messi osvajali Zlatnu loptu od 2008. Kaže - i ko je zvao sad tu Modrića majke ti", napisao je Nedović što naši susjedi iz Hrvatske nisu dobro prilimili pa je nastao pravi mali rat u komentarima.

Nedugo nakon objave Nedović je očigledno odlučio da je izbriše, ali print screen je u posljednje vrijeme postao 'majka svih dokaza'.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Inače, pretpostavlja se da je Nedović sinoć navijao za Cristiana Ronaldo obzirom da je dobro poznat kao navijač Stare dame iz Torina čiji je Ronaldo od ljetos fudbaler.

Top Komentari

pogba69
Pravo pitanje je ko je ovaj lik, može ga Modrić kupit da mu bude kućni ljubimac ili da mu cijepa drva
66 13
Keno
E sportsport imam jos par slika s tvitera da vidis prepucavaju se srbin bosanac i hrvat, bas ono pase uz vas stil novinarstva da dobijete par klikova. Hocete da vam posaljem?
63 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi