Moglo je biti puno bolje, ali Adriano zna zašto nije
Foto: EPA

Konačno otvorio dušu

Moglo je biti puno bolje, ali Adriano zna zašto nije

Endin Čaušević
Teme:

Nekadašnji brazilski fudbaler Adriano konačno je odlučio otvoriti svoju dušu i priznati zbog čega je njegova karijera doživjela nevjerovatan krah.

Adriano je najbolje dane svoje karijere proveo u Interu za koji je pružao nevjerovatne partije i svi su bili sigurni da je pred ovim napadačem nevjerovatnog udarca lijevicom spektakularna karijera. Brazilac je bio na uzlaznoj putanji, no kada niko nije očekivao doživio je nevjerovatan pad nakon kojeg nikada nije uspio da bude onaj stari.

Sve se nekako preko noći promijenilo i od velike zvijezde fudbalskih terena, Adriano je ubzo postao zvijezda noćnih klubova u Milanu. U Interu to nisu željeli da trpe i Adriana su slali na posudbe u Brazil nadajući se da će ponovo "doći sebi". Ipak, to niko nije dočekao i Adriano je danas poznat kao igrač nevjerovatnog talenta koji je svoju tugu utopio u alkoholu.

Nakon desetak godina Adriano je konačno odlučio da otvori svoju dušu i objasni šta je krenulo po zlu, te zašto nije uspio da postane najbolji igrač svijeta iako je imao sve predispozicije za to.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Samo ja znam koliko sam patio i kakvoj depresiji sam bio. Smrt mog oca je promijenila moj život. Osjećao sam se usamljeno kada je on preminuo. Bio sam tužan i depresivan u Italiji i tada sam počeo da pijem. Ostalo znate", rekao je Adriano.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti