Mogu tražiti nove klubove: Otpisana desetorica fudbalera Barcelone!

AS objavio listu

Mogu tražiti nove klubove: Otpisana desetorica fudbalera Barcelone!

Endin Čaušević

Fudbaleri Barcelone razočarali su svoje navijače u utorak šokantnim porazom protiv Liverpoola (4:0) u revanšu polufinala Lige prvaka.

Katalonski klub je u prvoj utakmici na svom terenu slavio sa visokih 3:0, ali su u revanšu sve to upropastili, te su ispali nakon što su ih Redsi ponizili i pobijedili s 4:0.

Igrači Barcelone odavno nisu dobili takve kritike kao nakon ovog poraza, ali sigurno da su svjesni da su ih zaslužili. Već se špekuliše da će biti velikih promjena ovog ljeta na Camp Nou i da su pojedini fudbaleri već prekriženi.

Madridski AS objavio je danas da su čelnici Barcelone donijeli odluku o tome koga će prodati ovog ljeta, odnosno da će čak desetorifa fudbalera napustiti Camp Nou na kraju ove sezone.

Kako prenosi ovaj ugledni portal na listi otpisanih fudbalera nalaze se: Philippe Coutinho, Samuel Umtiti, Ivan Rakitić, Denis Suarez, Malcom, Casper Cillessen, Murillo, Rafinha, Thomas Vermaelen i Kevin-Prince Boateng.

Boateng i Murillo se nalaze na posudbi u Barceloni, ali su im već poručili da neće otkupiti njihove ugovore, te da će se oni na kraju sezone vratiti u svoje klubove Sassuolo i Valenciju.

"Neutješni Messi je plakao u svlačionici, nije mogao da vjeruje šta se desilo"

Lionel Messi je teško podnio poraz od Liverpoola (4:0) i ispadanje u polufinalu Lige prvaka.

Nakon utakmice argentinski čarobnjak je još dugo ostao na Anfieldu. Proveo je na čuvenom stadionu čak dva sata, a Guardian je otkrio i zašto.

Određeno vrijeme Argentinac je proveo sam u svlačionici. Plakao je zbog svega što se desilo te večer i prema informacijama ovog lista, bio je neutješan.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Nakon emotivnog pražnjenja morao je i na doping-kontrolu. Uzeti su mu uzorci za testiranje i zbog toga je kasnije napustio Anfield u odnosu na saigrače.

Također, španski mediji javljaju da se Messi čak i sukobio sa jednom grupom navijača Barcelone na aerodromu. Pale su teške riječi, ali se srećom samo na tome završilo.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Fce
Eto Zelji sanse da se pojaca na ljeto sa igracima iz Barcelona hehe
1 0
luks-02
Jasno najslabiji igrač Barcelone Suarez ostaje ,samo zato što je prijatelj Messija.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi