Jedan od najvećih talenata propada - Prije dva dana pozirao sa šalom novog kluba, danas ga otpisali

Šta mu se dešava?

Jedan od najvećih talenata propada - Prije dva dana pozirao sa šalom novog kluba, danas ga otpisali

Edmir Škorić

Kao velika nogometna nada o njemu se često pisalo, ali odavno mu stvari ne polaze za rukom i nalazi se u sve težoj situaciji.

Mohamed Ihatteran (21) je 2021. godine potpisao za slavni Juventus, no posuđen je Sampdoriji, ali on je samovoljno napustio ovaj tim i odlučio da se vrati kući u Nizozemsku, gdje je već igrao za Ajax.

Ispostavilo se kako je ovaj mladi nogometaš upao u žestoku depresiju nakon smrti oca. Umiješao se i u sumnjive poslove, prijetila mu je i mafija, da bi krajem prošle godine završio i iza rešetaka.

U Ajaxu su mu pružili novu šansu, ali bilo je uzalud. Na kraju je ovog ljeta, kao slobodan igrač, dogovorio sve uslove sa turskim Samsunsporom.

Došao je u Tursku sa šalom novog kluba oko vrata, uslijedile su ovacije i skandiranja od strane navijača koji su ga jedva dočekali, a dva dana kasnije - sve je propalo.

Oglasi

Klub sada navodi da je promijenio prethodno dogovorene uslove s 'neprihvatljivim zahtjevima' i da je ugovor sada otkazan.

Tako je završena još jedna neslavna epizoda za Nizozemca, a ovaj put kraća nego ijedna druga.

Iako se silno borio da se vrati "na pravi put", dešavaju mu se loše stvari, s razlogom ili bez razloga, pa je pitanje hoće li ikada opet zablistati. Ono što mu ide u prilog je vrijeme budući da ima tek 21 godinu.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Sada mu slijedi potraga za novim klubom. Nije upitno hoće li dobiti novu šansu, ali pitanje je samo ko je spreman da mu takvom ukaže povjerenje.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti