Više mu nema spasa: Kontroverznom i bahatom "derištu" je došao kraj, što je ludovao, ludovao je!

Završio je u zatvoru i pitanje je kad će izaći

Više mu nema spasa: Kontroverznom i bahatom "derištu" je došao kraj, što je ludovao, ludovao je!

Admin Čaušević

Jedan od najvećih svjetskih talenata, ali i itekak kontroverzni fudbaler ponovo je iza rešetaka. Uhapšen je u nedjelju kako stvari stoje ovaj put ga očekuje nešto duži ostanak u pritvoru nego što je to bio slučaj ranije. 

Mladog nizozemskog talenta Mohameda Ihattarena policija uhapsila u nedjelju u Amsterdamu i pretresla njegovu kuću u Vleutenu, javljaju inostrani mediji.

Bivši igrač PSV-a i Ajaxa je na ispitivanju i ostaje u pritvoru. Incident nije povezan s njegovim prethodnim uhićenjem zbog prijetnji. Trenutno je bez kluba nakon što se razišao s Ajaxom, iako je ugovorom i dalje vezan za Juventus.

Ihattaren se pojavio kao veliki talent u PSV-u, gdje je ostavio dojam svojom tehnikom i kreativnom igrom. U tom je razdoblju dospio u uži izbor nizozemske reprezentacije.
Nakon problema s menadžerom Rogerom Schmidtom, Ihattaren je otišao u Juventus, koji ga je posudio Sampdoriji. Ihattaren je završio izvan stroja u Italiji, a Juventus ga je posudio Ajaxu. Prošlog ljeta je ostvario narpedak, no tada je veznjak nestao s treninga.

Ihattarenova historija problema je duga. Zbog navodnih kriminalnih prijetnji Ihattaren se neko vrijeme nije nije smio pojaviti na treningu Ajaxa.

Potražite više informacija na temu Eredivisie:

Osim toga, zapaljen je jedan njegov i drugi automobil njegova brata. Ajax je ubrzo nakon toga objavio da Ihattaren neće nastaviti karijeru u tom klubu.

Nakon odlaska iz Ajaxa, u profesionalnoj karijeri pokušao mu je, između ostalih, pomoći i Wesley Sneijder, ali je bivši reprezentativac prekinuo tu saradnju jer se Ihattaren nije mogao natjerati da se u potpunosti fokusira na fudbal.

Top Komentari

user1665480772
Previse sereš,pijavice jedna
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi