Salah prekinuo šutnju i jasno poručio: "Ne tražim nikakve lude stvari"

Želi ostati u Liverpoolu

Salah prekinuo šutnju i jasno poručio: "Ne tražim nikakve lude stvari"

E. Čaušević

Mohamed Salah već nekoliko sezona igra u fantastičnoj formi u dresu Liverpoola.

Salah je u Liverpool stigao na ljeto 2017. godine iz Rome za 42 miliona eura i ispostavilo se da je to bio fantastičan potez Redsa.

Egipćanin je za kratko vrijeme postao prva zvijezda kluba sa Anfielda, te jedan od najboljih igrača na svijetu u posljednjih nekoliko sezona.

Ipak, u posljednje vrijeme se sve više špekuliše o tome da bi Salah na ljeto mogao da napusti Liverpool. On s Redsima ima ugovor do ljeta 2023. godine, ali očito je spreman da ostane.

Salah je izjavio da ne razmišlja o odlasku iz Liverpoola, te da je spreman da produži ugovor. Jasno je otkrio da je čelnicima Redsa već rekao šta očekuje, te da nije tražio nikakve lude stvari u svom novom ugovoru.

"Želim da ostanem u Liverpoolu, ali sve je u njihovim rukama. Oni znaju šta ja želim i nisam im tražio nikakve lude stvari u ugovoru", rekao je Salah.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Salah i ove sezone igra u fantastičnoj formi jer je na 26 utakmica već postigao 23 gola i dodao je još devet asistencija.

Od svog dolaska na Anfield za Liverpool je odigrao ukupno 229 mečeva i zabio je 148 golova, te je upisao još 56 asistencije.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti