4

Komentari (4)

King_Kenny
...ne bi mu ja dao te pare da je najbolji igrac svih vremena,samo ce poremetiti atmosferu u klubu jer ce imati 5x vecu platu od drugih,a ni od koga nije toliko bolji...juce se nije vidio.
user1621626775
@King_Kenny pitaj sestru i mamu hoce li ih poremetit hebo mrtve poremecene
Dtox
Bravo majstore, ja ipakmislim da je na kratko, da bi mogli ga sto skuplje prodati. Sad je vrijeme da se proda,nakrcati kasu i kupiti malo jeftinijeg mladjeg, zna klopp sta radi
King_Kenny
@Dtox ...ma nema bolje prilike nego ga uvaliti Arapima u PSG ako Mbappe ode,a sve su sanse da hoce...oni bi dali masnu lovu za njega jer je najpopularniji igrac u Arapskom svijetu,to bi bio i odlican marketing za njih...Real je pametno uradio sa Ronaldom,rijesio se igraca koji je dao sve sto je mogao i uzeo lovu...tako i Liverpool treba.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.