Nakon incidenta Salah unajmio dvije 'zvijeri' da ga čuvaju: Pratili su svaki njegov korak u Egiptu
Foto - Screenshot

Nisu skidali pogled sa njega

Nakon incidenta Salah unajmio dvije 'zvijeri' da ga čuvaju: Pratili su svaki njegov korak u Egiptu

M. Šljivak

Mohamed Salah trenutno je najveća zvijezda afričkog fudbala.

Gdje god da se pojavi zvijezda Liverpoola izaziva zaista ogromnu pažnju, a tako je bilo i prije nekoliko dana u Luandi tokom duela sa Angolom.

Tada su čak trojica navijača prekinula utakmicu kako bi došli do Salaha, a osiguranje je poprilično kasno reagovalo.

Zbog toga su Fudbalski savez Egipta i zvijezda Liverpoola odlučili reagovati i Salah je unajmio privatno osiguranje na meču protiv Gabona.

Dvojica momaka pratila su svaki Salahov korak pred i na ovo meču. Konstantno su bili uz njega i privlačili su veliku pažnju.

Oglasi

Očigledno se Salah odlučio da pojača svoje mjere sigurnosti i da smanji mogućnost nekog incidenta na utakmici.

Selekcija Egipta je osigurala plasman u narednu rundu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo i Salah će imati šansu da Faraone odvede u Katar.

U play-offu je 10 reprezentacija i bit će žrijebano pet parova koji će svoje utakmice igrati u martu naredne godine i tad ćemo dobiti pet učesnika Svjetskog prvenstva iz Afrike.

Pored Egipta u doigravanju su još Alžir, Tunis, Nigerija, Kamerun, Mali, Gana, Senegal, Maroko i DR Kongo.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi