U Liverpoolu vlada stanje zabrinutosti: Šta je s Maneom?

Zadobio povredu

U Liverpoolu vlada stanje zabrinutosti: Šta je s Maneom?

E. Škorić

Nogometaš Liverpoola Sadio Mane povrijedio se tokom meča kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo protiv Togoa.

Senegal je remizirao na ovom gostovanju (1:1), a Mane se zbog povrede s terena povukao već u 28. minuti. Do povrede je došlo nakon nezgodnog doskoka senegalskog napadača poslije jednog zralnog duela sa igračem Togoa.

Iz Senegala su kasnije poručili da je Mane izašao zbog predostrožnosti i da nema razloga za brigu, mada je Jurgen Klopp svakako zabrinut da nije riječ o nekoj povredi ozbiljnije prirode.

Redsima bi to bio težak udarac pošto se već povrijedio Roberto Firmino na nekoliko sedmica, ali ipak, u prilog im ide činjenica da će Mane imati dovoljno vremena za oporavak jer traje reprezentativna pauza.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ne treba ni napominjati koliko je Mane važan u sastavu Liverpoola i uz Mohameda Salaha definitivno najbolji igrač crvenih.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

haris1000
Još nisu produžili ugovore ni Maneu ni Salahu a 2023 ističu im ugovori, da ne bude kao Mbape da,odu besplatno,bila bi velika greška Livepoola, a Mane 30 a Salah 30 godina,biće zanimljivo sta ce uprava odlučiti
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi