Zbog Salaha su se jučer dešavale neviđene scene na terenu u Luandi
Foto - Screenshot

Egipćanin je velika zvijezda u Africi

Zbog Salaha su se jučer dešavale neviđene scene na terenu u Luandi

M. Šljivak

Angola i Egipat odigrali su jučer u Luandi meč kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo, a na kraju je ovaj duel završio bez pobjednika 2:2.

Dolazak u glavni grad Angole jedne od najvećih zvijezdi svjetskog fudbala Mohameda Salaha izazvao je veliku pažnju domaćih navijača.

Da je trenutno fudbaler Liverpoola najveća zvijezda afričkog fudbala dovoljno pokazuju scene sa stadiona 11. novembar jer je meč zbog ulaska navijača čak tri puta prekidan.

Trojica momaka pokušala su doći do Mohameda Salaha kako bi ga pozdravili i tako ispunili veliku želju.

Policija i osiguranje su konstantno bili na oprezu. Momci su ispraćeni sa terena i vjerovatno im slijedi određena zabrana dolaska na utakmice.

Često širom svijeta možemo vidjeti ulete navijača na teren, ali da u jednom meču čak tri puta susret bude zaustavljen zbog jednog čovjeka, još nije viđeno.

Ovo je samo još jedan dokaz da je Salah ogromna zvijezda širom svijeta, a posebno u Africi.

Treba svakako istaći da je Egipat osigurao plasman u drugu fazu takmičenja i kolo prije kraja su sigurni na prvom mjestu sa 11 bodova.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

K79
tesko da oni tamo imaju i licnu kartu a kamoli da im zabrane ulazak na stadion :D
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi