"Mohamed Salah? Pa, zaustavili smo Lionela Messija"

Manolas vjeruje u novi uspjeh Rome

"Mohamed Salah? Pa, zaustavili smo Lionela Messija"

E. Čaušević

Fudbaleri Rome napravili su ogroman uspjeh plasmanom u polufinale Lige prvaka gdje će snage odmjeriti s Liverpoolom.

Gotovo niko nije vjerovao da će Roma moći izboriti plasman među četiri najbolje ekipe Evrope nakon što su u četvrtfinalu za protivnika dobili Barcelonu. Ipak, Vučica je napravila veliko čudo, ali su iz ovog kluba poručili da se neće na tome zaustaviti.

Defanzivac rimskog kluba Kostas Manolas izjavio je da vjeruje da Roma može napraviti novi iskorak i plasirati se u finale Lige prvaka. Ovaj tim igra protiv Liverpoola u polufinalu i jasno je da najveća opasnost po gol Alissona prijeti od njihovog dojučerašnjeg saigrača Mohameda Salaha.

"Naravno da nećemo igrati flastera na Salahu jer smo zaustavili Barcelonu i Lionela Messija našom timskom igrom i siguran sam da možemo zaustaviti i njega. Naravno da neće biti lako, ali mi smo spremni", poručio je Manolas.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi