8

Komentari (8)

Klicko
HAHAHAHA pa mrtvi hazard nije odigrao dobre utakmice ima 2 ipo godine,nisu ludi da ga mjenjaju za salaha koji je trenutno medju 3 najbolja na svijetu
Malmi_Suomi
Ne mogu zamisliti Salaha u RM fakat . Pa Real Madrid " ako " dođe u klub i " ako" Mbape dođe pa to će biti waooooo tim. A sve je ovo mahalanje i " čula kazala " Teško će Liverpool pustiti Salaha MUSLIMANA bilo gdje jer isti taj Liverpool je bez Salaha truba prava ali eto vidjet ćemo šta će biti jer " para vrti gdje burgija ne može " !!!
Squadron
@Malmi_Suomi kakve ima veze koje je vjere, ne razumijem bas to, nije mi jasno
Miskee
Ja sam Salaha počeo zamišljati u Realu ima možda pola godine, i govorio sam kako će on otići u Real za 110M.Volio bi da pređe u Real.A Salah je sa jednom nogom bolji nego Hazard sa dvije,uvijek bio i ostaće:D
Malmi_Suomi
@Squadron pa kada vidim BH katolike i BH pravoslavce kako veličaju nogometaše Srbijance i Hrvate pa zašto ne bih ni ja istakao, da je Salah Muslimam?
Samo pišem NAMJERNO kao dotični a meni nije važno pošto ne pripadam ni jednom nacionalnom TORU, što političari ( GOFNA) rade non stop a naš BH narod nasjedaju na te priče. Po ustavu BH ja sam ESKIM.
A Salaha MUSLIMANA bilo bi lijepo vidjeti ga u bijelom dresu , kraljevskom.
Eto
Squadron
@Malmi_Suomi ok, istakao si, ali kako to njega povezuje sa Bosnom, ove manjine u BiH velicaju te njihove zato jer oni igraju za te reprezentacije, a ja mislim da Salah ne zna ni gdje se Bosna nalazi a kamoli da ga mi imamo sta velicati, nije jedini musliman koji je uspio u zivotu
Malmi_Suomi
@Squadron vidim drug da nisi na ovom portalu dugo vremena i sa tvojim čini mi se ni 50 komentara ne razumiješ ti kako to na ovom našem BH PORTALU ide. Evo ukratko: Salah nikakve veze nema sa BiH osim što je Musliman a ovdje u BiH ima bgm više od 50% Muslimana. A kažeš da me zna gdje je Bosna i Hercegovina? Eh tu se drug varaš jer je Salah par godina igrao sa Edinom Džekom tako da sigurno zna gdje je naša BiH.
Lp i ne možeš razumijeti koja je klijentela ovdje.
Malmi_Suomi
@Squadron pa imaš 14 komentara na ovom portalu i vjerovatno ne znaš, kako to ovdje ide.
Ja NAMJERNO pišem neke stvari zbog nacionalista i fašista. Pozzzz
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.