Real Madrid spremio primamljivu ponudu Liverpoolu za Salaha

Nude razmjenu igrača

Real Madrid spremio primamljivu ponudu Liverpoolu za Salaha

E. Čaušević

Mohamed Salah jučer je ponovo oduševio fudbalsku javnost svojom predstavom u dresu Liverpoola.

Redsi su u gostima pobijedili Watford sa 4:0, a Egipćanin je postigao fantastičan pogodak početkom drugog poluvremena.

Salah u posljednje vrijeme igra u zaista sjajnoj formi jer je na prethodnih osam mečeva uspio da postigne barem jedan pogodak što je zaista pokazatelj o kakvom majstoru se radi.

Engleski mediji objavili su jutros da bi Salah na kraju sezone mogao da napusti Liverpool i odluči se za novi izazov u svojoj karijeri.

Navodno, interes za Salaha pokazao je Real Madrid koji narednog ljeta želi napraviti nove Galaktikose koje će predvoditi Kylian Mbappe.

Na meti Florentina Pereza nalazi se i Salah za kojeg su već spremili ponudu. Kako piše Mirror Real je za Salaha spreman da ponudi razmjenu u koju će biti uključen Eden Hazard.

Hazard je prije dvije godine stigao u Real iz Chelseaja kao veliko pojačanje, ali se nije proslavio svojim igrama, te je većinom bio van terena zbog povrede.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Salah ima ugovor do ljeta 2023. godine, a u Realu su spremni da puste Hazarda u suprotnom pravcu što je sigurno primamljiva ponuda za Redse. No, čelnicima Liverpoola trenutno je glavni cilj da počnu pregovore sa Salahom oko novog ugovora.

No, kako stvari stoje sigurno je da nas narednog ljeta očekuje dosta uzbuđenja kada je u pitanju prelazni rok.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Klicko
HAHAHAHA pa mrtvi hazard nije odigrao dobre utakmice ima 2 ipo godine,nisu ludi da ga mjenjaju za salaha koji je trenutno medju 3 najbolja na svijetu
8 2
Malmi_Suomi
Ne mogu zamisliti Salaha u RM fakat . Pa Real Madrid " ako " dođe u klub i " ako" Mbape dođe pa to će biti waooooo tim. A sve je ovo mahalanje i " čula kazala " Teško će Liverpool pustiti Salaha MUSLIMANA bilo gdje jer isti taj Liverpool je bez Salaha truba prava ali eto vidjet ćemo šta će biti jer " para vrti gdje burgija ne može " !!!
2 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije