Da li se Salah "osvećuje" Maneu?

Duel sa meča Benfica - Liverpool

Da li se Salah "osvećuje" Maneu?

Admin Čaušević

Sadio Mane i Mohamed Salah su već godinama udarne igre Liverpoola. 

Do sada je bilo nekoliko situacija kada Salah ili Mane ''zažmire'' i ne vide jedan drugog te na taj način upropaste dobru priliku za Redse.

Ranije se dosta špekulisalo o sebičnosti između ovog sjajnog tandema. Još se pamti scena iz 2019. godine kada je Mane na meču protiv Burnelya ljutito odjurio u svlačionicu jer mu Salah nije dodao loptu.

I u meču Lige prvaka protiv Benfice Salah se našao u odličnoj poziciji da asistira Maneu, ali se odlučio na šut i promašio je.

Poslije milimetarski precizne dubinske lopte Alexandera-Arnolda Salah je izašo sam pred golmana Benfice, dok je u sredini imao samog Manea.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Egipćanin se na kraju odlučio za šut, a golman Benfice je to odbranio te je tako propala velika šansa za Redse. Šta se desilo pogledajte ovdje.

Teoretičari zavjera će nakon ovog sigurno doći na svoje te će opet u prvi plan staviti Salahovu sebičnost ili neku vrstu osvete zašto je Mane sa Senegalom izbacio Egipat u baražu za Svjetsko prvenstvo.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE