Kao da nije Liga prvaka: Mane zabio Benfici, uslijedila je neočekivana reakcija

Neobična odluka

Kao da nije Liga prvaka: Mane zabio Benfici, uslijedila je neočekivana reakcija

Admin Čaušević

Sadio Mane je već duže vremena među najboljim igračima svijeta. 

Liverpool u četvrtfinalu Lige prvaka gostuje Benfici i nakon prvog poluvremena ima sigurno vodstvo od 0:2.

Prvi gol za Redse postigao je Konate koji je pogodio glavom poslije ubačaja iz kornera, da bi u 34. minuti mrežu zatresao i Mane.

Poslije lijepe akcije Mane je rutinski loptu pospremio u mrežu na asistenciju Diaza. Senegalac se nakon toga odlučio na neobičan potez.

Naime, Mane uopšte nije slavio gol iako se radi o četvrtfinalu Lige prvaka. Više se golu radovao sam asistent nego strijelac što je prava rijetkost.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Gol pogledajte ovdje.

Inače, Maneu je ovo bio treći gol u Ligi prvaka ove sezone, a interesantno Juergen Klopp je odlučio da ga stavi u centar napada protiv Benfice, dok Salah i Diaz ordiniraju po krilima.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Klicko
Iskoristi moje Maneee
0 5
King_Kenny
...nije se radovao jer je mislio da je offside,inace ovaj Salah je toliko sebican igrac da je to za ne povjerovati,samog Manea ima u 45. minuti i nabija loptu u golmana.
3 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti