U Liverpoolu već pronašli nasljednike za Salaha i Manea

Afrikancima ističu ugovori

U Liverpoolu već pronašli nasljednike za Salaha i Manea

Admin Čaušević

Liverpool već uveliko razmišlja o budućnosti. 

Prvi veliki posao je odrađen zimus kada je iz Porta za 45 miliona stigao Luis Diaz i može se reći da je dovođenje Kolumbijca bilo puni pogodak.

Ipak, veliku glavobolju svima na Anfieldu zadaju dvojica najboljih igrača Sadio Mane i Mohamed Salah kojim ugovori ističu 2023. godine.

Iako pregovori traju već neko vrijeme još uvijek nema naznaka oko produženja saradnje zato što ponude Liverpoola nisu ono što igrači iz Afrike žele.

Bayern je već kontaktirao Manea i ozbiljno je zagrijan za njegovo dovođenje, dok je pik na Salaha bacio PSG obzirom na izvjesni gubitak Kyliana Mbappea.

Kada su u pitanju njihovi nasljednici dva imena su isplivala na površinu. U pitanju su Serge Gnabry iz Bayerna i Mason Mount iz Chelseaja.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Gnabry prema svemu sudeći neće produžiti saradnju s Bayernom i želi otići besplatno. S druge strane i dovođenje Mounta se ne čini nemogućim zbog nesigurne situacije na Stamford Bridgeu.

Da li su Gnabry i Mount dovoljno kvalitetni da zamijene Salaha i Manea teško je reći, međutim ukoliko ih Juergen Klopp želi to je sigurno zato što je u njima vidio nešto posebno.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

davide.azzurri
Valjate gluposti
2 0
Mele
Za Gnabrya postoji interes, za ovog iz Chelsea, ni na pinku to nije bilo, ha ha...
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi