Salihamidžić u Bayern dovodi zvijezdu Liverpoola? BBC javlja da su održani pregovori za vikend

Senegalac velika želja Bavaraca

Salihamidžić u Bayern dovodi zvijezdu Liverpoola? BBC javlja da su održani pregovori za vikend

Edmir Škorić

Sadio Mane je velika želja Bayerna i njemački prvak nastoji ga dovesti na kraju sezone.

Iako klubovi nisu pregovarali, BBC javlja kako se sportski direktor Bayerna Hasan Salihamidžić sastao sa igračevim agentom tokom vikenda, kako bi se razgovaralo o potencijalnom transferu.

Pregovori o produženju ugovora između Liverpoola i Manea postali su teški, a to u minhenskom klubu žele da iskoriste i da na ljeto otkupe ugovor senegalskog reprezentativca.

Maneu ugovor s Redsima ističe na ljeto 2023. godine, ali poput Mohameda Salaha stvara probleme prilikom pregovora o produženju istog.

Kada su Salihamidžića upitali o Maneu, on je rekao da klub ima "kreativne ideje za ljeto", čime je nagovijestio pojačanja, a vidjet ćemo hoće li Senegalac biti jedno od njih.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Od dolaska 2016. godine Mane je postigao 117 golova u 264 nastupa i uz Salaha je najveća zvijezda kluba i najbolji strijelac i igrač.

Mane je do sada ove sezone postigao 20 golova u svim natjecanjima. Njegov posljednji gol dogodio se u revanš utakmici polufinala Lige prvaka nad Villarrealom, što je pomoglo Liverpoolu da se plasira u finale koje se igra 28. maja u Parizu.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

King_Kenny
...120 miliona i uzmite ga.
0 4
Goran86
Ako ga Bajern zeli uzece ja. Igrac je u godinama ne verujem da bi to bio dobar potez i da ga uopste neko u bajernu spominje ali eto neka se pise..
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi