Salah je plakao kao malo dijete, a Mane je onda pokazao definiciju drugarstva

Trenutak koji je obilježio noć

Salah je plakao kao malo dijete, a Mane je onda pokazao definiciju drugarstva

Haris Zilić

Senegal je nakon boljeg izvođenja penala savladao Egipat i došao do prvog naslova prvaka Afrike. Regularni dio i produžeci završeni su rezultatom 0:0.

Junak Senegalaca bio je Sadio Mane koji je pogodio odlučujući penal.

Nakon meča emocije su bile različite. Najviše pažnje privukle su suze Mohameda Salaha koji nije uspio da Egipat odvede od kontinentalne titule.

Salah jednostavno na travnjaku nije mogao sakriti emocije što su kamere zabilježile, a očigledno je da je zvijezdi Liverpoola teško pao poraz.

Ipak, titula "ide u Liverpool" jer je Sadio Mane osvojio naslov, a nakon penala pokazao je šta znači pravo drugarstvo. Prišao je, zagrlio Salaha i dao riječi podrške. Tako su saigrači iz Liverpoola još jednom pokazali da su veliki prijatelji i van terena.

[twitter]https://twitter.com/DaveOCKOP/status/1490442509692063747[/twitter]

Senegal će sigurno duboko u noć slaviti historijski naslov, a igrače već naredne sedmice očekuju klupske obaveze.

Top Komentari

Arnel925
Jao Mušimana place radi fudbala
2 7
King_Kenny
...tako to rade igraci najveceg engleskog kluba.
2 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti