Dobrica Salah ovaj put u ulozi bahate zvijezde, navijaču ništa nije bilo jasno

Nije bio oduševljen

Dobrica Salah ovaj put u ulozi bahate zvijezde, navijaču ništa nije bilo jasno

E. Škorić

Mohameda Salaha smatraju posebnim nogometašem i čovjekom, a zbog svojih ljudskih vrijednosti itekako je omiljen širom svijeta.

Egipatski reprezentativac spada u red onih skromnih nogometaša koje nije zaslijepila slava i itekako znaju da se nose sa popularnošću i svime što ona donosi. Uglavnom, takvog Salaha svi poznajemo već godinama.

Nije on od onih koji će tulumariti do jutra, koji će na sve načine iskazivati svoje bogatstvo, pa često pomaže svima oko sebe, naročito onima siromašnima u njegovom Egiptu, ali ovaj put je jedan navijač Liverpoola upoznao drugo lice najboljeg igrača Redsa.

Naime, nakon utakmiec u kojoj je Liverpool u subotu s 4:0 razbio Southampton, navijač je prišao Salahu kako bi napravio selfie, no Egipćanin je bio poprilično ljut, vidjelo se to i na njegovom licu, pa je ubrzo zatražio od zaštitara da odmaknu navijača od njega.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Neki komentari su da je Salah možda ljut jer nije postigao pogodak, pa su umjesto njega strijelci redom bili Diogo Jota, Thiago Alcantara i Virgil van Dijk, dok će Egipćanin pričekati na svoj novi gol u dresu Liverpoola.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

King_Kenny
...Dobrica je Cosic,a Salah je Mohamed...i na snimku je momku pokazao da izadje sa terena i saceka ga tamo negdje gdje mu je Salah pokazao rukom i on je tamo otisao.
5 3
Ibro
dobar je igrac i navijam za Liverpool bar 20 godina ali isto tako je i malo sebican i ljubomoran.U nekoliko dobri prilika da doda loptu Mane-u ovaj je pokuso sam i upropastio sansu
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi