Mohamed Salah šest godina nije lajkao ništa na Twitteru, pa sinoć izazvao haos u Engleskoj!

U Liverpoolu ogorčeni jer su brutalno oštećeni

Mohamed Salah šest godina nije lajkao ništa na Twitteru, pa sinoć izazvao haos u Engleskoj!

Endin Čaušević

Liverpool je sinoć na nevjerovatan način poražen u gostima od Tottenhama sa 2:1 golom u zadnjim sekundama utakmica dok su Redsi imali dva igrača manje. No, cijela Engleska bruji o nestvarnoj situaciji iz 34. kada je Liverpoolu poništen čist pogodak, a u centru pažnje našao se Mohamed Salah zbog reakcije na Twitteru.

Tottenham je uspio da dođe do pobjede u velikom derbiju protiv Liverpoola nakon što je Joel Matip zabio autogol u posljednjim sekundama utakmice za konačnih 2:1. No, nakon utakmice glava tema je bilo suđenje i nevjerovatna greška koju su napravili glavni sudija i VAR soba.

Domaći su teškom mukom došli do pobjede iako su igrali sa čak dva igrača više, a kada se činilo da bi Liverpool mogao izdržati na kraju je primio pogodak.

Međutim, pored dva crvena kartona glavna tema javnosti u Engleskoj je nevjerovatna situacije iz 34. minute kada je gostima s Anfielda poništen čist pogodak.

Naime, tada je Luis Diaz postigao gol za 1:0, ali je pomoćnik signalizirao ofsajd. Iako se i na usporenom snimku vidjelo da je sve čisto na kraju je glavni sudija uz konsultacije s VAR sobom također potvrdio odluku da od gola nema ništa.

Oglasi

Ispostavilo se da je odluka pogrešna i da je došlo do nevjerovatne greške u komunikaciji. Premiership je potvrdio da su iz VAR sobe znali da ofsajda nema, ali da su mislili da je sudija priznao gol i javili su mu da je donio dobru odluku ne znajući da je on zapravo poništio gol.

Nakon utakmice nastao je skandal jer je nevjerovatno da je čist gol poništen na takav način, a to je natjeralo i Mohameda Salaha da uradi nešto što već nije šest godina.

Naime, Salah na Twitteru nije lajkao nijednu objavu još od 2017. godine, ali je to jučer uradio. Lajk je ostavio na objavu da je Liverpool brutalno oštećen u Londonu što su svi vidjeli.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Image

Salah je kasnije taj lajk poništio, ali već je bilo kasno jer su mnogi mediji u Englekoj to objavili.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi