Kladioničar zbog nestvarne krađe pao nevjerovatan tiket: "Neko će ovo da plati"

Pogodio je nevjerovatne stvari, ali...

Kladioničar zbog nestvarne krađe pao nevjerovatan tiket: "Neko će ovo da plati"

Midhat Šljivak

Tottenham je u nestvarnoj utakmici savladao Liverpool s 2:1, a nakon ovog meča sudije su priznale da su gosti žestoko oštećeni jer nije priznat čist pogodal Luisu Diazu pri rezultatu 0:0. To jednom kladioničaru nije utjeha jer je ostao bez 9.500 funti.

Kladioničar Ryan Hall iz Engleske dugo će pamtiti meč Tottenhama i Liverpoola. On je zbog greške sudija i nevjerovatnog previda od strane sudija, ostao bez cifre od 9.500 funti.

Njemu je apsolutno sve išlo na tiketu na kojem je ulog bio 10 funti. Odigrao je da će golove postići Cody Gakpo, Heung-Min Son i Luis Diaz, te da će kartone dobiti Udogie, Bissouma i Mac Allister.

Sve je išlo perfektno, ali pogodak Luisa Diaza je neopravdano poništen. Bila je to velika greška sudija koju su nakon utakmice i priznali.

Njemu to nije nikakva utjeha. Imao je jasnu poruku za sve nakon utakmice: "Neko će morati da me isplati zbog ovog", rekao je je Hall.

Oglasi

Vidjet ćemo hoće li Hall dobiti neku utješnu nagradu od kladionice jer je ipak pogodio opkladu koja je uništenja ljudskom greškom.

Menadžer Liverpoola Jurgen Klopp nije bio previše sretan zbog svega što se dešavalo i nakon utakmice je rekao:

"Ovo je najnepoštenija utakmica koju sam vidio u životu. Sve je bilo nepošteno, a ono nije ni bio ofsajd", rekao je Klopp i potom je komentarisao činjenicu da su sudije priznale grešku.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"I šta sad? Priznali su je i Wolvesima na Old Traffordu, pa im nisu dali bodove. Neće ni nama. Vjerovao sam da će VAR olakšati svima u svijetu fudbala", rekao je Klopp.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mel_Glupson
Otiđi u premier ..oni će te isplatiti magarac jedan ...
0 0
Chelsea1
Hoce bas platiti, samo se nadaj
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi