Dugo će se pričati o promašaju napadača Juventusa u 94. minuti
Foto - EPA

Moise Kean promašio nemoguće

Dugo će se pričati o promašaju napadača Juventusa u 94. minuti

M. Šljivak

Juventus je večeras na nevjerovatan način izgubio meč od Genoe na Lugi Ferrarisu.

Torinski tim je dominirao do 87. minute meča. Imao je prednost od 1:0 (Paulo Dybala) i gomilu velikih šansi, ali je na kraju domaći tim uspio u samom finišu da dođe do preokreta.

Gudmundsson je u 87. minuti pogodio za 1:1, a zatim su se u nadoknadi meča desile nestvarne scene o kojima će se pričati.

Moise Kean je u 94. minuti uspio promašiti nemoguće. Dobio je loptu na tacni od Alvara Morate, mogao je da bira u koji dio gotovo prazne mreže će poslati loptu, ali zatim ludilo.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Napadač Juventusa promašuje prazan gol. Dalo je to nadu Genoi, koja potom u posljednjem napadu dobija penal. Koristi ga Domenico Criscito za 2:1 i veliku pobjedu domaćeg tima.

Nevjerovatni promašaj napadača Juventusa pogledajte OVDJE.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Pa zar ne vidite da je utakmica prodata Juventus ne moze naprijed na tabeli a ne moze ni ispod 4-og mjesta. Djenova je mafijaski lopovski klub 20 godina se za bore uvijek za opstanak u Seriji A i nikako da ispadnu, ako ima bog i pravda valjda ce konacno ove godine ispasti. Prije nekoliko godina zadnju utakmicu u "Serij A" Djenova odigrava nerjeseno sa Fiorentionom, rezultat je bio 0 : 0, jer bilo koji rezultat bi otjerao Fiorentinu ili Djenovu u nizi rang, to jes u "Seriju B," citava utakmica igrala se na sredini terena sa mnogo dodavanja, to je bio cirkus od utakmice i tako su namjestili da Empoli ispadne u Seiji B. Nemojte se cuditi ako ova mafijaska Djenova pobijedi Napoli Napulju i normalno zadnju utakmicu pobijedit ce Bolonju. Klub koji najvise ne podnosim u Seriji A, to je Djenova.
8 1
Arnel925
Ovo ni Dzeko nebi promašio. Barem bi stativu pogodio
7 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi