Ne može da vjeruje da Raiole više nema: "Uzeo si me s ulice i naučio šta je život"

Oglasio se na Instagramu

Ne može da vjeruje da Raiole više nema: "Uzeo si me s ulice i naučio šta je život"

Endin Čaušević

Smrt najpoznatijeg fudbalskog agenta Mine Raiole itekako je potresla svijet fudbala.

Raiolina porodica jučer je nažalost potvrdila da je on preminuo nakon što je nekoliko mjeseci proveo u bolnici.

On je u svijetu fudbala imao nevjerovatan utjecaj, te je vodio neke od najboljih igrača na svijetu. Raiola je preminuo u 54. godini života i za ovaj sport njegov prerani odlazak je sigurno veliki udarac.

Od Raiole su se oprostile mnoge poznate ličnosti, ali i igrači koje je on zastupao među kojima je i mladi napadač Moise Kean.

Napadač Juventusa se oglasio na Instagramu nakon smrti svog menadžera i poručio je da jednostavno ne može da vjeruje da njega više nema.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Još uvijek ne mogu vjerovati da te nema. Uzeo si me s ulice i naučio me mnogim stvarima u životu. Da budem iskren ovo nije za mene oproštaj. Gdje god da si znaj da ćeš uvijek biti u mom srcu", poručio je Kean.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

hake
Muuuuuu beeeeee plači mala plači, osto sam na Račiiiiiii hahahhahahaa
0 3
Juventini
Uzeo te s ulice I **** juventusu mater s takvima kao ti. Kao kanila da igra ****te
1 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi