Moise Kean vjerovatno nije ni svjestan kakvu je glupost napravio

Parti do jutarnjih sati

Moise Kean vjerovatno nije ni svjestan kakvu je glupost napravio

Edmir Škorić

Mladi napadač Moise Kean u svoj je apartman doveo plesačice, napravio veliku zabavu, a sve snimio i objavio na Snapchat grupi.

Kyle Walker je nedavno bio u aferi zbog organizovanja partija u vrijeme pandemije koronavirusa i karantina, a sada je pravila prekršio Kean, koji je priredio zabavu do jutarnjih sati, ne mareći za rizik od zaraze.

Nekoliko modela prisustvovalo je zabavi i plesalo muškarcima u krilu, a Everton se ubrzo oglasio i očigledno je da 20-godišnjeg napadača čeka kazna.

"Nogometni klub Everton upoznat je sa incidentom prvotimca koji je ignorisao mjere Vlade i klupske naredbe vezane za pandemiju koronavirusa. Klub izražava veliko razočaranje u igrača i želi da istakne da je takvo ponašanje neprihvatljivo", objavio je Everton.

Nije izostala ni salva uvreda na račun Keana od strane javnosti, koja smatra da je bahaćenje mladih, uspješnih i bogatih sportista nedopustivo u ovom vremenu.

[instagram]https://www.instagram.com/p/B-5I4gepBxV/[/instagram]

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi