Ciro Immobile dobio ponudu kakva se teško odbija
Foto - EPA

Everton želi Italijana

Ciro Immobile dobio ponudu kakva se teško odbija

M. Šljivak

Sjajni italijanski napadač Ciro Immobile (30) dobio je zaista fantastičnu ponudu iz engleske Premier lige.

Menadžer Evertona Carlo Ancelotti silno želi dovesti 30-godišnjeg napadača u svoje redove i spreman ga je učiniti najplaćenijim fudbalerom svog tima u narednim sezonama.

Kako navode italijanski mediji, tim s Goodison Parka je fudbaleru Lazija ponudio sedmičnu platu od 135.000 funti, te bi ga na taj način učinili najplaćenijim fudbalerom kluba.

Immobile je ove sezone zaista čudesan. Zabio je 27 golova u 26 utakmica Serije A i glavni je kandidat za ovogodišnju Zlatnu kopačku.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Naravno, njegove igre su privukle veliku pažnju. Lazio bi lako mogao ostati bez velike zvijezde, jer je ponuda Evertona zaista impresivna.

Konačnu će odluku na kraju donijeti iskusni napadač koji je u dresu Lazija odigrao ukupno 167 utakmica i postigao je 116 golova.

Top Komentari

scorpion6
ma dajte molim vas covjek moze trenutno igrati u bilo kojem klubu na svijetu kakav Everton
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi